Wednesday , November 20 2019
Home / bulgaria / Димо Алексиев се оказа Рицарят в "Маскираният певец" – Любопитно

Димо Алексиев се оказа Рицарят в "Маскираният певец" – ЛюбопитноТ алантливото изпълнение на хита на "Уикеда" – "А ние с Боби двамата пием кафе" не успя да осигури място на Рицаря на сцената на "Маскираният певец" занапред.

Зрителският вот определи свалянето на доспехите му, а разследването на детективският панел "удари на камък" когато под маската се оказа актьорът Димо Алексиев.

Изненадата бе голяма за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред малкия екран, защото името на актьора до този момент не бе свързвано с близо 100 килограмовите рицарски доспехи.

Звездата от сериала на NOVA "Откраднат живот" който рядко се впуска в различни изяви освен на театралната сцена и в киното, безспорно ще се нареди сред най-неочакваните участници в бляскавото шоу. Read more

"Беше изключително трудно да опазя тайната, особено от жена ми. Доста лъжи се наложи да измисля, за да не разкрия, че участвам в това шоу. Искам да пожелая успех на всички останали маски" сподели той минути след като маската му падна. Повече за участието на Димо Алексиев в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 30 септември, кога

Мистерията около участниците във формата предизвика сериозни реакции в социалните мрежи, където почитателите на предаването не спират да коментират изпълненията на участниците и след края на ефира. Всяка седмица авторът на най-интересния коментар, публикуван на страницата на "Маскираният певец" Спечелилият "Детектив на седмицата", както го обявиха водещите Рачков и Зуека, ще има възможността да изживее магията на формата на живо и да подкрепи своите фаворити.

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях.

Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България "Маскираният певец" (05.10). 05.05. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook page и Instagram профил на шоуто


Source link