Saturday , August 15 2020
Home / bulgaria / Екшън в Стара Загора, обстрел с камъни на рейса на ЦСКА – БГ Футбол – efbet Лига

Екшън в Стара Загора, обстрел с камъни на рейса на ЦСКА – БГ Футбол – efbet ЛигаСтрахотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача между Берое и ЦСКА, пише "Меридиан Мач". Но става въпрос не за снощната битка на първите отбори, след която "червените" си тръгнаха натин Те спечелиха драматично с 3: 2 при гостуването си в среща от елитната юношеска група да 19 г., след ка

Младите таланти на "червените" на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион "Локомотив Това обясни пред изданието треньорът на тима Даниел Моралес.

"Още по време на мача агитка на домакините от около 20 души започна да се дразни, очевидно от добрата ни игра. Напрежението се покачи след края и ни посъветваха да изчакаме докато феновете си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за ескорт. Органите на реда обаче не пристигнаха веднага. С нас все пак имаше охранители ", обясни треньорет

"Накрая ни казаха, че запалянковците ги няма. Качихме се на автобуса и едва изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха феновете и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма големи щети, а никой от отбора не пострада ", допълни бразилецът.

"Междувременно дойде патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е приятно. Момчетата ни са разумни, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато правят всичко, както трябва, резултатите идват" завърши Моралес.


Source link