Tuesday , November 19 2019
Home / bulgaria / Ники Илиев се разболя от стрес покрай развода със Саня

Ники Илиев се разболя от стрес покрай развода със СаняНики Илиев се разболя от стрес покрай развода със Саня

Известният режисьор страда от супер рядко заболяване – витилиго

30 September 2019, Понеделник, 20:00.

Отначало всички решиха, че изневери и ревност стоят в основата на краха

Ники Илиев отключи болест от стрес, пише HotArena.

Известният режисьор, който съвсем скоро ще изкара нов филм, пълен с БГ звезди, страда от супер вана Под 1 процент от световното население страда от него. Това е депигментация (обезветяване) на кожата, вследствие на автоимунна атака на организма към нисмест

"Започнаха да пишат и да говорят, че съм грозен заради витилигото", оплаква се Илиев. Нещо, което е изключително грозно, убедени са близките и феновете му, за които болестта няма нина.

Стрес и нерви покрай развода със Саня Борисова отключват витилигото при режисьора, разбра Бнлгария днес. След няколко години щастлив брак, изглеждащите като супер хармонична двойка Ники и Саня се раз ис рости. Отначало всички решиха, че изневери и ревност стоят в основата на краха. Нещо, което бе категорично отречено и от двамата.

След сериозното сътресение прахът от драмите вече се е уталожил и двамата са в добри отношения, ко Сега Ники е сам и е концентриран върху работата си, а тя си има богат ухажор, решен да спечели ся на

Зложелателите по адрес на Илиев не могат да го трогнат или обидят. Витилигото не е заразно заболяване и се проявява обикновено при провокиране от емоционални фактори или физически и химически травми върху кожата на хора, предразположени към развитието му.


Source link