Tuesday , March 31 2020
Home / hungary / A Red Dead Redemption 2 is követi a Grand Theft Auto V példáját

A Red Dead Redemption 2 is követi a Grand Theft Auto V példájátAND Rockstar megerősítette, hogy ugyanazt a megközelítést alkalmazzák a már majdnem egy éve PlayStation 4-en és Xbox One-on megjelent (és PC-n naked eséllyel hamarosan megjelenő, de rá még be nem jelentett …) Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban, amit a Grand Theft Auto V esetében is alkalmaztak …

"Száz százalékosan az onlineracentrálunk most, mert – ahogy mondtam – olyan sok tennivalónk van, és reméljük, hogy mindent elhozhatunk kidolgozott állapotban az online világba, amit egy játékostetta, egyre meredekebb posztok, tudjuk …) a VG247-nek.

"Korábban is mondtuk, de ez most is igaz: mi mind seritjük az egyjátékos játékokat, és a Red Dead Redemption 2 abszolút masszív története, illetve a hasonlóan termetes epilógusa remélhetőleg ezt alátámasztja. A csapat ambíciói minden tekintetben nagyok voltak a Red Dead Redemption 2 esetében, és amikor ilyen méretű világokat építünk, az egyjátékos élmény majdnem mindig vezető Liczpben van. Az online játékainkkal kapcsolatban is hasonlóan Nagy céljaink vannak, és a Red Dead Online a világgal való foglalkozással és a karakteredben való hosszabb go to tartózkodással, illetve az élmény összképének javításával tesszük ezt, ”tette hozzá Tarek Hamad, and Rockstar online producere.

AND Red Dead Online nemrég kapott egy Frontier Pursuits névre hallgató nagyobb frissítést, ami három specialistista Stojpet (kincsvadász, gyűjtő, üzletelő) t vagy kiegészítést. A Grand Theft Auto V is így járt … úgyhogy itt is szépen az online kerül folyamatosan frissítésre (ugyanis a monetizáció révén itt kaszál sokat a Take-Two és a Rockstar).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!


Source link