Wednesday , September 23 2020
Home / hungary / Bejelentkezett and Google and Fitbitért

Bejelentkezett and Google and Fitbitért[ad_1]

Lapértesülések szerint Fitbit felvásárlását fontolgatja a Google, pontosabban annak anyacége, az Alphabet Inc. A döntés logikus lenne, hiszen a Google-nek nagyon hiányzik a portfelliójából egy olyan termékkör, mely viselhető eszközökből áll.

Ajánlatot tett a Fitbitre a Google anyacége, az Alphabet Inc. – számolt be névtelen forrásokra hivatkozva hétfőn a Reuters. Az ügynökség úgy tudja, az ajánlattétellel hosszabb távon a Google márkájú viselhető hardvereszközök piacra dobása lehet a cél, hogy az Alphabet ezen a területen is képes legyen versenytutnikatek

A Google Pixel márkanevű okostelefonjaival Evek gold piacon van (and készülék negyedik generációja éppen with elmúlt hetekben jelent meg) and hardverkínálat pedig az az okoshangszórótól kezdve okostermosztáton át meglehetősen szerteágazó, mindeddig nem szerepelt and kínálatban semmilyen hordható kütyü – például okosóra vagy fitnessz karperec. A Reuters forrásai szerint mindez önmagában még nem feltétlenül garancia arra, hogy az üzlet ténylegesen létrejön, így egyelőre az ajánlat részletei (legfőképpen a vételár) sem ismertek.

fitbit_display

Éles a HWSW mobile! program (x)
A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.

A felvásárlásra éppen abban az időszakban kerülhet sor, amikor a Fitbit piaci dominanciáját komolyan fenyegetik a szegmens feltörekvő kínai gyártói, and Huawei vagy éppen a Xiaomi – hívjámet fel a figy A cég legutóbb éppen júliusban korrigálta éves árbevétel-előrejelzését, miután a 160 dolláros Versa Lite a várakozásokhoz képest lényegesen rosszabb fogadtatásban részesült. A vállalat utoljára augusztusban mutatott be okosórát, a Versa 2 többek közt támogatja and Amazon Alexa hangasszisztens-szolgáltatást, valamint saját háttértárral rendelkezik a zeneszámok tárolásák

A Fitbit potenciális felvásárlásának hírére a cég részvényárfolyama 27% -kal kilőtt, and vállalat piaci értéke ezzel 1,4 milliárd dollárra nőtt. A társaság éppen november 6-án tervezi közzétenni harmadik negyedéves üzleti eredményeit.

[ad_2]
Source link