Wednesday , September 30 2020
Home / hungary / Index – Belföld – Fekete-Győr Gulyás Gergelynek: Kicsit Kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdoğan fenekéből?

Index – Belföld – Fekete-Győr Gulyás Gergelynek: Kicsit Kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdoğan fenekéből?[ad_1]

2019.11.07. 21:18

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfóján a köztévé felvetésére, hogy mi a véleménye arról, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a román elnökválasztáson a roms dolgoznak. Az ATV riportere visszakérdezett, hogy jól értette-e, hogy Gulyás lerománügynöközte Fekete-Győrt, mire a miniszter azt válaszolta: amit mondott, az indokolt. A Momentum elnöke, Fekete Győr András Facebookon reactált a dologra, szúrta ki a 24.hu.

"Gulyás Gergely a putyinist Orbán-kormány nevében ma román ügynöknek titulált. "- kezdi posztját, majd úgy folytatja:

"Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik … Kicsit Kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután Kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háinéetéval

Majd úgy Zarja "Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket and Nemzetközi BERUHAZASI Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett Magyar Kormány nevében beszélsz. U .: Aliant USR PLUS és Dan Barna: továbbra juice is sikert kívánok Nektek and vasárnapi romániai elnökválasztáson! "

[ad_2]
Source link