Monday , November 11 2019
Home / hungary / Index – Kultúr – A szürke ötven árnyalata főszereplője ezúttal tényleg nagy bajba kerül

Index – Kultúr – A szürke ötven árnyalata főszereplője ezúttal tényleg nagy bajba kerülMegjelent Dakota Johnson és Armie Hammer új horror / thrillere, a Wounds (Sebek) előzetese: a Sundance-en és Cannes-ban is uprzedplő filmben egy brutális képekkel teli mobiltelefon okoz problémákat.

wounds

A film sztorija Szerint Armie Hammer (Szólíts a neveden, Az U.N.C.L.E. embere) Ráadásul a barátnője, akit A szürke ötven árnyalata-filmekből ismert Dakota Johnson játszik, minden figyelmeztetés ellenére szintén megnézi a telefonon a képeket, hogy aztán mindketten egyre súlyerb

Hogy hogyan, az nem derül ki az előzetesből, mert az inkább csak felkavarónak szánt képekben és bogarakban erős, a sztori nemigen áll össze benne.

A filmet egyébként az az Annapurna Pictures gyártotta, amely olyan nagy szakmai sikerekről ismert, mint a Zero Dark Thirty, and with Alelnök vagy A nő, és volt pár nagy közönségfilmjük is (Terminator: Genisotrys, Ai online lesz elérhető, vélhetően a cég nehéz anyagi helyzete miatt, írja a Slashfilm.

Így a film végül a Huluhoz került, és október 18-án már fel is kerül majd a netre.

Armie Hammerrel egyébként másfél éve interjúztunk is:

Ne maradjon le semmiről!


Source link