Sunday , September 20 2020
Home / hungary / Itt hagyunk csapot-papot, Amerikában fogunk élni

Itt hagyunk csapot-papot, Amerikában fogunk élni[ad_1]

Majka nem titkolja, hogy családjával együtt elhagyják az országot.

Jövő hétfőn indul Majka új műsora a TV2-n, amine nem csak a házigazdája lesz, de az ötlet is tőle származik. And Nyomd a gombot, tees! című produkció a TV2 második saját fejlesztésű game showja lesz.

"Szerencsére a csatorna ráharapott az ötletemre, és azontúl, hogy segített megvalósítani, maximálisan szabad kezetambam. Ehhez a két szép szemem és a vakerom nem lett volna elég, tényleg kellett maga az ötlet. Nem beszélve arról, hogy ez egy drága műsor, hiszen csak a díszlet egy kisebb vagyon! "

– nyilatkozott a Hot magazinNak Majka.

Majka nemrég állt össze újra Curtissel, a rajongók legnagyobb örömére. A kibékülés utáni első közös fellépésük a múlt hétvégi Sztárban Sztárban leszek című műsorban volt.

Ez az együttműködés viszont ki tudja, hogy meddig tarthat, hiszen Majka nem gondolta meg magát azzal kapcsolatban, hogy Amerikába akar költözni a családjával.

"Nem gondoltam meg magam Amerikát illetően, egyszer majd fogjuk magunkat, itt hagyunk csapot-papot. Ahhoz azonban, hogy kint élhessünk, legalább olyan jó színvonalon, mint itthon, rengeteg pénz kell. Évek VIII tudatosan gyűjtögetek az amerikai életre, de legalább ennyit kell még érte melózni. Határozottan látom magam előtt, ahogy járom a kaszinókat, ahol pókerből keresem meg majd a napi betevőt. Na, z lesz ám a szép élet! "

Borítókép: Hírözön

[ad_2]
Source link