Tuesday , April 7 2020
Home / hungary / Máris rátalált and the ranks of Vasvári Vivienre

Máris rátalált and the ranks of Vasvári VivienreÚgy tűnik, máris rátalált and rank Vasvári Vivienre. A modell nemrég szakított a férjével, de már randizik egy másik férfival. Vivien a napokban több olyan fotót is posztolt közösségi oldalain, amikből arra lehet következtetni, hogy új hódolója van.

Vasvári Vivien (Photo: Facebook)

"Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom" – árulta el Vivien and Blikknek. A modell egyelőre nem mondott többet új párjáról, csak annyit jegyzett meg, nemrégiben ő volt az, aki egy hatalmas rózsacsokorral lepte meg őt.

A luxusfeleség hamarosan beadja a válási papírokat, attempted együttműködni közös gyerekük, Edward apjával. Vivien elmondta, hogy series majd újra férjhez menni, de hozzátette, and új jelentkezőnek szigorú szűrőkön kell majd átmennie.

A modellnek hamarosan költöznie kell. Fecsó nemrégiben felmondta közös albérletüket. Vivien novemberben egy kisebb lakásba költözik gyerekével, de szerinte ott is jól meglesznek majd.


Source link