Wednesday , November 13 2019
Home / hungary / S-Presso néven jön az új, olcsó Suzuki

S-Presso néven jön az új, olcsó SuzukiAz apró terepjárót nagy valószínűséggel and Renault Kwid riválisának szánják.

A tervek szerint csak whisper 30-án kellett volna napvilágot látnia az új kis Maruti Suzukinak, de néhány kép és a legfőbb adatok már kiszivárogtak. Az apró szabadidőautó könnyen India slágerautója lehet.

Az S-Presso formája a nálunk is kapható Ignisre hasonlít leginkább, sőt méreteiben is alig van különbség, mivel a gyártó Heartect platformjára épül ez is, mind sok sok más kisautójuk, többek közt azö A teljes hossza 3.66 méter, a szélessége pedig alig több mint 1.5, and tengelytáv kis híján 2.4 méter. Erre a kis alapterületre zsúfoltak be öt ülést úgy, hogy még egy kis csomagtartó is maradt. A praktikumot érezni a tervezésen, nem mondtak le a négy ajtóról és a már-már terepesnek tűnő hasmagasságról, annak ellenére, hogy a kerekei mindössze 10 colosak az alapfelszereltség esetén.

A motorja egy háromhengeres, ezres benzinmotor lesz 67 lóerővel. Ötsebességes kézi vagy automatata váltót lehet majd választani. Négy felszereltségi szintet kínál a Suzuki: Standard, LXI, VXI vagy VXI +. A 7 colos érintőképernyős vezérlőközpont minden bizonnyal csak a magasabb szintekhez jár majd. Az S-Pressót a Renault Kwid és a Hyundai Santro vetélytársának szánják, és ha valóban olcsóbb tud lenni, akkor könnyen az egyik legnépszerűbb autóvá válhat Indiában.


Source link