Tuesday , March 31 2020
Home / hungary / Velvet – Gumicukor – Így tartja magát formában Hódi Pamela

Velvet – Gumicukor – Így tartja magát formában Hódi PamelaSúlyemelés, guggolás, és fekvőtámasz – edzős videót tett közzé Hódi Pamela, ami nem csak az alávágott zene miatt hat motiválóan.

A modell hosszú sorokban mesél arról a videó mellett, hogy mit, és hogyan tesz azért, hogy a harmadik x fölött is bomba formában maradjon.

Pamela saját bevallása szerint nem hízékuje típus, és nem is fosztja meg magát az olyan finomságoktól, mint a tojásos nokedli vagy egy hideg kola. Azonban érzi azt, hogy a teste már nem úgy reactál bizonyos dolgokra, mint huszonéves korában, vagy éppen a szülés előtt. Ezért igyekszik heti háromszor ellátogatni a konditerembe, illetve arra is figyel, hogy amit tud, azt egészséges alapanyagokból készítse el.

Október 9-én már 31 éves leszek! A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! Éppen ezért praktálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis sint. Nem figyelek 100% san az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy her rottott krumplir, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg cola ra dey nem akarom megfosztani magam az év 365 napján. Hisz nem készülök Én fitness versenyre. Ettől függetlenül a number of jó alapanyagokból elkészíteni itthon az ételt és amit csak lehet, azt diétásan megoldani! Nem vagyok nádszál vékuje, vannak idomaim és az a legfontosabb, hogy a párom így number. Megszoktam, hogy eljárok edzeni, teszek az egészségemért és a fittségemért, és már nem csak arra figyelek, hogy az arcom szép legyen a fotókon, milyen a szemöldököm vagy a fogaim! Ami a legfontosabb. Tavaly Márciusban volt Cluster utoljár, akkor mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos és segítene! Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom! Bízom benne, hogy így is marad. Puszi!

– írja and po mellett.


Source link