Thursday , February 27 2020
Home / netherlands / De Jong schrok: 'Alle frituurpannen en scorebord uitgezet, anders 300 km terug'

De Jong schrok: 'Alle frituurpannen en scorebord uitgezet, anders 300 km terug'Het was even schrikken voor VV Goes en SC Cambuur. De lichtinstallatie van de amateurclub viel tot twee keer toe uit, waardoor de arbitrage het duel bijna staakte. Trainer Henk de Jong van Cambuur is blij dat het uiteindelijk goed is gekomen.

"Bij de eerste keer dacht ik: oké, dat is vervelend. Bij de tweede keer vond ik het nog vervelender, maar bij een derde keer zou er gestaakt worden. Dan moet je terug naar Friesland (300 kilometer, ed.). Dat is natuurlijk niet zo leuk. Gelukkig hebben ze alle frituurpannen en het scorebord uitgezet. Toen was het goed ", watch De Jong tegen FOX Sports.

De Jong baalt dat het Goes overkwam. "Ik vind het heel vervelend voor de club. Het is prachtig hoe het is gegaan. De mensen zijn sportief, een mooi veld en ook goed licht, maar dat moet wel branden. De club heeft het goed gedaan. Dat verdienen ze ook."

"Als je in de beker mag spelen en het licht valt dan uit, dan is dat vervelend. Ik ben blij dat er door is gespeeld. Voor hen, maar ook voor ons, anders zouden we terug moeten naar Friesland."


Source link