Tuesday , November 12 2019
Home / norway / Friidretts-VM , Friidrett | Gjert om meldinger fra idrettsforeldre:

Friidretts-VM , Friidrett | Gjert om meldinger fra idrettsforeldre:Gjert Ingebrigtsen har trent sønnene sine frem til den ypperste verdenstoppen med ståltro late method. Men trainerprofilen mener flere misforstår hva han står for.

DOHA (Nettavisen): Med suksessen til Filip, Jakob og Henrik Ingebrigtsen har Gjert forlengst blitt et kjent ansikt and Idretts-Norge.

Men det har ikke bare gitt positive ringvirkninger.


Click p bildet for å forstørre.

I boken «Kunsten å oppdra en verdensmester» forteller pappa Ingebrigtsen at han ofte får henvendelser han rett og slett ikke setter pris på.

– Jeg spør meg selv hvordan his har klart å skape et bilde av meg selv som gjør at håpefulle foreldre sender meg meldinger og skriver ting som at «nå har datteren min på syv år perset for tredje gang på femkilometer. Hvilke råd vil du gi meg for à videreutvikle henne? ».

– Hva skal jeg svare annet enn at jeg ikke har noen erfaring med training av barn and den alderen? Jeg prøver are godt jeg kan å skygge unna slike ting og gi dem klar beskjed om at dette ikke er oss, det er ikke noe vi driver med. Likevel får jeg høre at jeg driver rovdrift på barna, Gellert and Boka forteller.

Han er ankommet Qatars hovedstad Doha for å følge sønnenes jakt på edelt metall.

På pressetreffet på fasjonable Wyndham Hotel var han minst like ettertraktet som sine egne sønner, og alle ville ha en bit av den frittalende trainerprofilen.

Gjert: – Det er trist

Når Nettavisen spør om han fortsatt får slike meldinger fra foreldre som vil ha råd om hvordan trene sine små barn, rister han bare oppgitt på hodet og bekrefter at det stadig tikker inn.

– Vi har mislyktes i å formidle hva vi egentlig holder p med. Jeg svarer dem likt alle sammen, his har ingen erfaring med å trene en syvåring, åtteåring, niåring eller tiåring. Det har jeg aldri gjort, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Derfor har jeg ingen råd å gi, sier Gjert Ingebrigtsen til Nettavisen.


http://www.nettavisen.no/

Les også

– Du svarer alle som melder deg?

– Jeg svarer på en del av dem, bare for å statuere et eksempel, for en del av disse menneskene går and flokk. Om his klarer à svare noen av dem, formidler de det til de andre. Det er en del mennesker der ute som klarerå misforstå error TV-serier og bøker og alt. Det er litt trist, sier han.

Se og hør Gjert Ingebrigtsen snakke om slike meldinger i videoen helt øverst.

– Hva gjør det med deg å bli misforstått?

– Det betyr at jeg mli bli mer skjerpet i måten vi fremstår på. Vi er ikke i haugen av foreldre som skal "pushe" ungene våre i noen retninger, det har vi aldri gjort, sier Gjert.


Click p bildet for å forstørre. "Data-img-id =" 1059961

SJEKKER STADIG MOBILEN: Gjert Ingebrigtsen, her fra Wyndham Hotell and forbindelse med et pressetreff and Doha.
Photo: Lise Åserud (NTB scanpix)

– Kjenner presset

I Doha skal han følge sønnene sine competrere på henholdsvis 1500- og 5000-meter. Alle tre er under enormt press, men også for trainpappaen er det nervøst før alvoret braker løs.

Se intervju med far Ingebrigtsen:

– Hvis du tar presset som er på alle dem, og setter det opp på hverandre, kan du putte det and min ryggsekk. I tillegg til forventingene fra omgivelsene, har jeg guttenes forventinger. Vi kjenner på presset alle sammen, innrømmer han.

Særlig stilles det store forventninger til Jakob Ingebrigtsen, som er regjerende europamester på begge distanser.


http://www.nettavisen.no/

Les også


http://www.nettavisen.no/

Les også

– God mulighet for medals

Selv om presset er enormt, hevder Gjert at den yngste av VM-sønnene langt fra lar seg affisere.

– Jakob er en veldig ung gutt og har forhåpentligvis mange mesterskap foran seg. Det gjør nok at han klarer à slappe av. Jeg tror det hadde vært verre hvis han var 32 år, hadde sitt første VM og «this is it». Men jeg tror han slapper av på grunn av sine egne prestasjoner fra i fjor og i år. Han er competransedyktig, og han kommer til å få mange VM. Hvis denne doblingen (to distanser) skjærer seg, vil han få mange muligheter.


Click p bildet for å forstørre. "Data-img-id =" 1059974

I QATAR: Gjert Ingebrigtsen, Filip Ingebrigtsen og Henrik Ingebrigtsen ute and varmen and Doha.
Photo: Lise Åserud (NTB scanpix)

– Boken din heter «Kunsten å oppdra en verdensmester». Får du en verdensmester and Doha?

– Det hadde vært veldig gøy om det skjedde. To av dem stiller på to distanser, og det er en god mulighet for medals, and hvert fall. Jeg skal ikke si at vi forventer det, men muligheten er til stede på begge distansene. Men om det blir en verdensmester, det er mange til som skal klaffe om det skal skje, sier Gjert Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen-brødrene åpner VM med forsøk på 5000-meter fredag. Henrik løper bare 5000-meter, mens Filip og Jakob løper både 5000 og 1500.

Her finner du hele VM-programmet:


http://www.nettavisen.no/

Les også


http://www.nettavisen.no/

Les også


http://www.nettavisen.no/

Les også


Source link