Thursday , November 14 2019
Home / norway / Nesten en halv million har sett «Exit»

Nesten en halv million har sett «Exit»«RÅ OG FRASTØTENDE»: Disse spiller hovedrollene and «Exit»: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) er fire menn i finansbransjen som trår langt over moralske grenser i jakt etter spenning.

«RÅ OG FRASTØTENDE»: Disse spiller hovedrollene and «Exit»: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) er fire menn i finansbransjen som trår langt over moralske grenser i jakt etter spenning. Photo: Ingeborg Klyve

Nesten en halv million fikk med seg hver av de to første episodene av den nye «sjokk-serien» «Exit» etter premieren på fredag.

– Med «Exit» cheese vi noen av de høyeste strømmetallene vi har sett så raskt etter publisering, med mer enn 200,000 and rating på den første episoden. Enda heftigere er det at alle episodene and snitt har allerede 150,000 seere. Så blir det spennende å se hvor mye av seingen på serien som er «tatt ut» nå opp mot hvor mange som ser den fremover. Men høyere tall blir det, sier analysesjef Kristian Tolonen and NRK.

les også

TV-anmeldelse «Exit»: Satan, Montebello

«Exit» fikk en blandet mottakelse av anmelderne. VGs Tor Martin Bøe ga serien, som er på åtte halvtimes episoder, terningkast fem – og begrunnet det blant annet på denne måten:

«En rå og frastøtende guttefortelling hvor overflod og extrem misogyni er forventet og hyllet».

les også

Agnes Kittelsen er trophy and drøy series: – Sjokkert

Dagbladets anmelder var langt mer lunken og endte opp med terningkast tre og denne conclusion:

«Hvis du skreller vekk alle lagene med sjokkeffekter og bling, er« Exit »like tom som tilværelsen hovedpersonene forsøker å rømme fra».

De to første episodene av serien hadde henholdsvis 330,000 og 256.000 på lineær-TV, mens 200.000 og 178.000 har sett første og andre episode på NRKTV.

For øvrig ser strømmetallene slik ut:

Tredje episode 174.000

Fjerde episode 155,000

Femte episode 142,000

Sjette episode 123,000

Sjuende episode: 116.000

Åttende episode: 109.000

-Denne serien har en aldersgrense på 15 år, og derfor passer det best å sende den sen kveld på NRK1. Vi er også lovpålagt til å sende 15-årsgrense-innhold etter klokken 21 om kvelden, sier TV-sjef Arne Helsingen til VG.

Når det gjelder muligheten for yngre aldersgrupper til likevel å se en serie som «Exit» via NRKTV, viser Helsingen til alderskontrollen.

– Her kan man selv bestemme aldersgrensene for hva familien skal se og aktivt gå inn og velge bort innhold fra for eksempel 12 eller 15 år, sier Helsingen og fortsetter:

les også

Naken hele tiden and ny HBO-series

-Denne serien viser en liten og mørk del av Norge, og noen vil bli sjokkert over det. Det er ingen tvil om at vi har miljøer and Norge som ikke helt lever opp til den etiske standarden vi har i samfunnet forøvrig. Jeg synes «Exit» er en drivende god fortelling og fiksjon med en bunn and virkeligheten, blir bra nåtidsdrama, sier tv-sjefen.

Aftenpostens anmelder Asbjørn Slettemark påpekte i sin anmeldelse at «Exit sliter med troverdigheten, men klarer til slutt å engasjere. Bare ikke forvent å bli glad i noen av de fire hovedpersonene ». – Til slutt føles det logisk at man sitter igjen med en følelse av total tomhet og apati mot de fire karene i hovedrollene. Det i seg selv er også en slags befrielse, for i motsetning til de fleste andre fortellinger konstrueres ikke hovedpersonene i Exit for at vi skal like dem, skriver Slettemark.

– «Exit» er underholdende og velspilt og mer intens enn den egentlig er overraskende, mener DNs anmelder Øyvor Dalan Vik.

Hun mener at det største ankepunktet er at «Exit» er en tragedie som slutter der den kanskje burde ha begynt.

– Akkurat på det punktet der klimaks og nedtur går hånd and hånd og har potensial til utvikling and flere retninger. Vi blir kjent med fire drittsekker til å begynne med. Til slutt er de fire litt mer interessante drittsekker som det er ergerlig å ta farvel med akkurat da, concluderer Dalan Vik

les også

Strømme-guide: Derfor bør du få med deg Netflix nye «Unbelievable»

Pluss content

– Fordi vi visste at serien var kontroversiell var det heller ingen garanti at dette skulle gå godt hverken med tanke på seertall eller anmeldelser. Derfor er det svært gledelig å se at det treffer.Når vi ble møtt med et recordstort engasjementet rundt serien i forkant av publisering ga det oss en pekepinn på at folk vil undersøke hva dette er for noe, at så mange velger å se hele serien i løpet av helgen gir oss den bekreftelsen vi håpet på, sier Vegard Stenberg Eriksen, eksekutive producusent and NRK and en kommentar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link