Thursday , November 14 2019
Home / romania / Bogdan Vintilă, după victoria lui FCSB: "Ne respectăm blazonul! Indiferent pe cine bag îneren, va juca foarte bine"

Bogdan Vintilă, după victoria lui FCSB: "Ne respectăm blazonul! Indiferent pe cine bag îneren, va juca foarte bine"  • Fotbal, League 1, stage a 11-a: Dinamo – Voluntari (vineri, 20:30, Digi Sport 1)

  • Fotbal, La Liga, stages a 7-a: Getafe – Barcelona (sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1) și Atletico Madrid – Real Madrid (sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1)

VIDEO Metaloglobus – FCSB 0-2 | FCSB a obținut calificarea în optimile Cupei României, după ce a învins-o, fără emoții, pe Metaloglobus, în phase șaisprezecimilor, scor 2-0. Olimpiu Moruțan (20 de ani) și Dennis Man (21 de ani) au fost cei care au înscris goals două goluri but formației antrenate de Bogdan Argeș Vintilă. Tehnicianul a vorbit despre victoria "roș-albaștrilor" și a explicat care a fost strategy echipei.

"Sunt bucuros pentru jucători, au făcut un joc bun, ne-am calificat mai departe, sunt foarte fericit. Belu este un jucător Inteligent, se adaptează repede la orice post, nu l-am folosit central fiindcă ietie jocul bine, are talie. Nu a fost vreo improvizație, i-am pus pe alte poziții, Crețu e fundaș lateral, spre exemplu ", a spus antrenorul celor de la FCSB.

Olimpiu Moruțan a fost lăudat de Bogdan Argeș Vintilă

Rebntrebat despre Olimpiu Moruțan, care a marcat pentru prima dată după 13 luni, Bogdan Vintilă a avut doar cuvinte de laudă.

"My bucur foarte mult pentru el, my bucur enorm că a reșuit are marcheze, sunt foarte mulțumit de prestația lor din prima repriză, de modul în care au tratat jocul, au avut o atitudine deosebită. S-au implicat foarte mult, foarte bine ".

Bogdan Vintilă, foarte mulțumit de jocul FCSB-ului

Tehnicianul vicecampioanei a afirmat că echipa vrea să câșige fiecare meci, indiferent despre ce competiție e vorba: "Tratăm cu seriozitate orice competiție, suntem FCSB, ne respectăm blzonul. Indiferent de ce jucător bag în grunt, o va face foarte bine. La noi nu există echipa a doua. Am 29 de jucători foarte buni, pe oricine bag, va fi foarte bun. Niță este un jucător care mi-a plăcut, l-am văzut și am vrut să îi dăm șansa să joace. Nu am menajat pe nimeni astăzi, ci am dat oportunitatea altora de a juca. S-au odihnit, normal, dar nu i-am menajat ".

Antrenorul de la FCSB a fost foarte mulțumit și de Cristi Manea, cel care and the debate on the center of "roș-albaștri": "Cristi Manea a jucat foarte bine, e un jucător în plus care ne va ajuta mult. Ușor-ușor revin toți jucătorii".

PARTIDE RESUME:

Etichete:
metaloglobus
.
Bogdan Vintila
.
fcsb
.
metaloglobus – fcsb


Source link