Wednesday , November 20 2019
Home / romania / Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare, Jador de la Puterea Dragostei

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare, Jador de la Puterea DragosteiEmisiunea "Puterea Dragostei" este un adevărat phenomenon în România. Participarea la acest show a transformat nişte tineri necunoscuţi sau la început de drum în showbiz în adevărate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul Emission Puterea Dragostei, presentation by Andreea Mantea șand filmată în Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani!

Cât câștigă la o cântare Jador de la Puterea Dragostei

Jador este lăutar, de fapt aşa s-a present când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi câteva melody lansate în ultimii ani. Plusn plus, Jador a avut şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi.

Tânărul provine dintr-o familie numeroasă din Bacău, însă înainte de a face muzică, Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relaţii Internaţionale.

Jador îndrăgit de fanii emission Emission Puterea Dragostei

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei şi totodată un artist de muzică de petrecere apreciat. Fania emission i-au apreciat întotdeauna sinceritatea și a reușit să-i cucerească prin carisma sa ieșită din comun. Însă, majoritatea fetelor i-au apreciat frumusețea și corpul bine lucrat la sală.

E plin de bani după ce a apărut în cadrul broadcasting de la Kanal D. Acesta este cântareț de manele prei presenta la tv i-a ridicat cotele. Concurentul de la Puterea Dragostei a ajuns are câștige about sum fabuloasă pentru fiecare cântare pe care o susține. Jador are mai bine de 12 cântări pe lună, conform wowbiz.ro. De câteva săptămâni, soloist are concerte pe bandă rulantă şi, deşi este novice and tagma lui, este cap de afiş la spectacolele cu colegi de breaslă mult mai vechi în domain.

Jadore de la Puterea Dragostei în timpul unei cântări.
Câți bani încasează la o singură cântare Jadore de la Puterea Dragostei.

Are contracte atât în ​​țară cât și în străinătate

Tânărul are contracte atât în ​​țară, cât și în Diaspora. Românii au prins drag de el după ce l-au văzut la Puterea Dragostei de la Kanal D. Așa se face că Jador face bani pe bandă rulantă. Mai exact, câștigă 4,000 de euro pentru on singura cântare. Tănărul de 25 de ani are un tarif de 4,000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Ceea ce înseamnă că, într-o singură lună, Jador and încasat 48,000 de euro. Acesta rămâne cu mai bine de jumătate din sum sum aceasta, după ce își plătește și instrumentiștii. Alături de el, pe scenă, va urca di dansatoarea Cristina Pucean.

De când e la Kanal D, cariera sa muzicală a reînviat și contractele au început să curgă. Plusn plus, numărul de vizualizări al clipurilor sale de pe YouTube and început să crească. Ceea ce înseamnă că and început are încaseze mai mulți sucks de pe social media.


Source link