Wednesday , November 13 2019
Home / romania / Ce se întâmplă cu Andra la Românii au talent! Cătălin Măruţă a dezvăluit planurile de viitor ale soţiei sale

Ce se întâmplă cu Andra la Românii au talent! Cătălin Măruţă a dezvăluit planurile de viitor ale soţiei saleFamilia Măruță are mari planuri de viitor. Și, ca întotdeauna, cei doi soți fac tot posibilul pentru a se ajuta unul pe altul, mai ales în clipele dificile și foarte încărcate de muncă. TV presenter a dezvălui ce se întâmplă cu Andra, la Românii au talent.

Ce se întâmplă cu Andra, la Românii au talent?

Ce se întâmplă cu Andra la Românii au talent
Cătălin Măruță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Andra, în show-ul de talente

Îndrăgita cântăreață a obișnuit deja o țară întreagă cu prezența ei în cadrul juriului, din issuiunea de talente. E foarte implicată în acest proiect și în fiecare season există măcar o voce de aur care are o facă să plângă de emoție. Mai mult decât atât, în momentul de față artistist recuperează sei se bucură de ipostaza de mămică. Asta deoarece va trebui are se îndepărteze de casă iarăși, peste doar câteva săptămâni.

"Cu şcoala, cu grădiniţa, Andra se pregăteşte pentru turneul Tradiţional şi are câteva şedinţe de studio, lucruri care se modifică, se schimbă, pentru că e un turneu foarte greu, care pe 1 decembrie se încheie la Clé, a spus Cătălin Măruță, potrivit click.ro.

Cât se poate de mândru de reușitele soției sale, bărbatul de televiziune a dat și câteva detail despre ce se va întâmpla cu aparițiile Andrei, în cadrul show-ului de la PRO TV.

"Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What's Up,« Ţine-te bine ", are turneul« Tradiţional », a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole , începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru «Românii au talent», sunt multe de făcut ", and the retailer soțul Andrei.

Andra a părăsit show-ul Vocea României

Pentru cà așa cum a ținut ți soțul său să mărturisească, program Andrei este unul ultra-agglomerate, ace of această perioadă. Vedeta are o agendă foarte plină, din care nu vor lipsi concertele sau preselecțiile pentru show-ul de talente de la PRO. Tocmai din acest motiv, cântăreața a decis să nu mai facă parte din juriul de la Vocea României. Program nu i-a mai permis acesteia are poată juriza and a doua emission.


Source link