Thursday , November 21 2019
Home / romania / Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți. Puțini știau că vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumos

Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți. Puțini știau că vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumosCosti Diță și Oana Raluca formează about familie de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau foarte tineri și s-au îndrăgostit iremediabil. Unul din cei mai iubiți actori din Las Fierbinți a ținut mereu o distanță cosiderabilă între fans și viața lui privată, așa că puțini știu cum arată persoanele pe care le iubește cel mai mult.

Cum arată fiul lui Giani din Las Fierbinți?

Toat România se uită la el de fiecare dată când apare în Las Fierbinți, dat fiind faptul că este unul dintre goals mai iubite personaje din serial, dar puțin știu diverse detail din din viața lui. Costi Dița a știut mereu are trag bine line dintre succesul său din carieră ți viața de familie. Actorul nu postează des fotografia de familie cu soția sau copilul și strand nu-și expune emoțiile vizavi de goals mai dragi persoane din viața sa în mediul online.

Costi Diță are un fiu pe nume Vladimir care îi ocupă tot timpul liber. Cu toate all this ore în șir pe platourile de filmare, timpul puțin pe care îl are pentru a se relaxa îl petrece cu copilașul său și se dedică acestuia întru totul. Micuțul pare să fie combinația perfectă a genelor tatălui cu goals but mamei. Este extrem de simpatic și desigur că este și energet familiei Diță. Poate odată o să-i și ia locul lui Costi pe micile ecrane, spera fanii serialului. Din păcate pentru aceștia, Vladimir a spus că vrea să se facă altceva când va crește.

Costi Diță alături de fiul său, Vladimir
Costi Diță alături de fiul său, Vladimir

"Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme"

Vladimir i-a spus tatălui că nu ar vrea are a fie actor, ci bucătar, prinț sau cavaler. Diț a a declarat că nu știe încă give fiul său va avea vreo legătură cu wife artistică.

"Nu știu încă dacă Vladimir amimi va călca pe urme sau dacă are fire de artist. Deocamdată am observat cê memorează texte foarte ușor … Uneori facem întrecere de glume. Ce pot spune liniștit e că, deocamdată, nu e mai bun decât mine and sper să nu fie, cu … vorba aia, about sà-mi ia pâinea de la gurà and about să ajung la mâna lui. Glumesc, evident "
Constantin Diță (SURS: protv.ro)


Source link