Sunday , March 29 2020
Home / romania / De ce a fugit Klaus Iohannis de orice confruntare electorală. Explicația incredibilă a lui Rareș Bogdan

De ce a fugit Klaus Iohannis de orice confruntare electorală. Explicația incredibilă a lui Rareș BogdanPrim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat, vineri, că președintele Klaus Iohannie, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, nu a fost sfătuit să evite dezbaterile și confruntările electorale.

Rareș Bogdan a declarat că activitatea lui Iohannis ca președinte era deja cunoscută de români.

"Noi am spus așa: dupcia cinci ani de mandat e absolut normal are evaluezi candidații după ce au făcut. Klaus Iohannis nu este un om care are vinina acum s se se bată pentru acestă horizontal – cinci ani de zile a ocupat poziiaia de președinte la Cotr și oamenii au putut să evalueze prestația domniei sale: mulți pozitiv, alții critic.

Important este că s-au văzut faptele presumptive sale. De asemenea, noi am stabilit un calendar de campanie, având în vedere că este și președinte în funcție. Au fost două momente în care practic nu am putut beneficia de aportul domniei sale în campanie ", and spus Rareș Bogdan, la Exces de putere.


Source link