Thursday , February 27 2020
Home / romania / De ce computerele Mac Pro se blocheaza la Hollywood

De ce computerele Mac Pro se blocheaza la HollywoodDe ce computerele Mac Pro se blocheaza la Hollywood

Studiourile de film de la Hollywood folosesc de regula computere Mac Pro de la compania Apple din Cupertino. Acum s-a dezvaluit ca acele computere de la Hollywood s-au blocat in numar destul de mare in aceasta saptamana. Acest lucru a provocat suspendarea activitatilor de post-productie la Hollywood.

Desi nu exista nicio indoiala ca PC-urile sunt, in general, mai ieftine decat dispozitivele Mac de la Apple, compania Apple are destul de multi clienti, in special in randul profesionistilor din industria de creatie care par sa prefere computerele de la Apple in detrimentul PC-urilor Windows.

Din pacate, din cauza unui bug, au inceput sa se semnaleze cazuri in care computere Mac Pro but Apple s-au blocat la Hollywood. Profesionistii video s-au bazat in mod obisnuit pe Mac Pro pentru nevoile lor, dar se pare ca, din cauza unui bug in cel mai nou update al produselor video Avid, computerele Mac Pro s-au blocat, mr si la hollywood.

Avid a recunoscut intre timp bug-ul intr-o declaratie pe Twitter si spune ca lucreaza pentru repararea bug-ului. Conform Avid, "Aceasta problema este cea mai mare mare prioritate pentru echipele noastre de inginerie si asistenta care au lucrat cu sarguinta pentru and have become repara problema de la radacina. Pe masura ce vom afla mai multe, vom publica imedia of information direct clientilor nostri si prin forumurile noastre si pe platformele de social media – pentru a rezolva aceasta problema pentru toti clientii afectati si pentru a impiedica sa mai apara situatii similare in viitor. "

Apple nu a comentat despre cazurile de blocare a calculatoarelor Apple de la Hollywood, dar deocamdata problema cu blocarea de la Hollywood pare sa fie limitata la computerele Mac Pro mai vechi. Nu e clar daca acest bug ar putea afecta noile computere Mac Pro care s-ar putea lansa mai tarziu in acest an, dar poate ca Avid va reusi sa repare bug-ul pana atunci.


Source link