Sunday , September 27 2020
Home / romania / Dezvăluiri ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE despre momentul în care fata din Buzău a fost incendiată de iubit: Amănunte tulburătoare la 8 luni de la tragedie – Stiri pe surse

Dezvăluiri ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE despre momentul în care fata din Buzău a fost incendiată de iubit: Amănunte tulburătoare la 8 luni de la tragedie – Stiri pe surse[ad_1]

După aproape opt luni de la incidentul grav din Buzău, ies la iveală detail neştiute. Martorii din apartamentul Valentinei Nica şi-au făcut curaj abia acum are povestească tot ce au văzut, anunță Spynews.

Potrivit acestora, Valentina Nica ar fi consumat destul de mult alcool în seara respectivă. "Valentina a mers la magazinul de jos și a cumpărat o sticlă de vodcă. Ea a băut cel mai mult dintre cei veniți la petrecere. Când sa terminata prima sticlă a coborât ai a mai cumpărat una. Ca Valentina să nu ma "Ia pus sticla sus, pe un raft. Dupăce" Morsă "a Plecat, Valentina a luat din nou sticla", and spus un martor.

Citește și: Renate Weber iese la rampă! ’Este pompoasă şi nefericită’

De asemenea, analizele au scos la iveală faptul că Valentina Nica avea alcool în sânge, spun procurorii. Prietenii ei au declarat cà fata obişnuia des să dea petreceri în apartamentul ei.

Anisia ar fi fost acasă la Valentina Nica şi cu o zi înainte, însă a revenit în seara incidentului atunci când a aflat ceea ce se întâmpla între Cosmin Dan şi fosta iubită. Atunci a izbucnit scandalul. Cosmin Dan a venit nervos din club, fiind sub influenţa alcoolului şi a substanceţelor interzise, ​​şi a incendiat-o pe Valentina.

Cosmin Dan a susţinut în faţa instanţei cull totul a fost o joacă nu a vrut are about fool, you doar are about sperie pe Valentina Nica. Tânărul este judecat acum and urmează are primească pedeapsa.

"Era nervos, a început să ţipe, strigând la Valentina: de ce te bagi ren relaţia mea? Îţi dau foc, te omor! Am văzut că era băut şi dear. A intrat în dormitor, a luat-o la bătaie, dându- i palme în cap, a lovit-o şi cu pumnii, aplicându-i o lovitură în wife ficatului. A continua s o o lovească. La un moment dat a luat masa pe care erau paharele ii sticla şi a aruncat-o spre ea. Sa ferit, dar masa a atins-o pe spate. A luat-o de păr. Am încercat cât am putut să îl îndepărtez. A încercat şi Anisia, dar nu a avut prea multă forţă, fiind operată la coloană. Valentina vaipa chema Poliţie. A luat un scaun şi la aruncat spre ea, dar a agăţat un alt scaun şi sa lovit singur la cap. Striga la mine că eu l-am lovit.am reuşit să îl îndepărtez până la uşa de la intrare la. pe Clonţ şi ia zis "adu-mi o sticlă cu benzină, cu eu pe asta o omor, îi dau foc". Valentina urla de spaimă ii striga la el să termine că nu a făc ut nimic. După zece minute a apărut Clonţ: ia, dă-i foc! ". Am auzit clar că am fost lângă.

Citește și: Gabriela Firea atacă: Nu am întâlnire secrete în PSD.

A început are stropească cu benzină, arucând spre Valentina. A dat cu benzină pe alte lucruri din cameră. El era la marginea patului şi a aprins bricheta, mediator totul a luat foc, inclusiv Valentina. Ardea tot, s-a făcut un fum dens. Şi Clonţ şi Anisia au văzut când inculpatul a aprins bricheta şi a luat foc. Naum a pătruns foarte puţin după care s-a retras. Am sunat la 112 şi am spus că a luat foc cineva. După ne-a deschis Cosmin Dan use and ne-a spus are. Nu mai ştiu dacă Valentina a ţipat. (…) Cosmin a éncercat are se întoarcă după victimă, dar nu a mai apucat din cauza fumului. Am văzut că era negru la faţă ", and declarat Antonio Măcelaru.

[ad_2]
Source link