Sunday , March 29 2020
Home / romania / Gică Hagi, acuzat de Iuliu Mureșan că a pus presiune pe arbitri, la pause meciului! "Nu au personalitate și sunt influențați de scandalagii"

Gică Hagi, acuzat de Iuliu Mureșan că a pus presiune pe arbitri, la pause meciului! "Nu au personalitate și sunt influențați de scandalagii"  • Bayern Munchen – Borussia Dortmund (sâmbătă, 19:30, Digi Sport 2)

  • Botoșani – FCSB (sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1)

Hermannstadt – Viitorul 1-1 Iuliu Mureșan a lansat un atac dur la adress lui Gică Hagi, pe care l-a acuzat că a pus presiune pe arbitri, la pause meciului dintre Hermannstadt și Viitorul, 1-1. Oficialul sibienilor susține că Adrian Cojocaru a fost influențat de "cuvintele grele" pe care le-a auzit în drumul spre cabine.

"Deși eu sunt printre conducătorii care nu fac scandal, mă văd nevoit să comentez. Se observă că arbitaryz români, care nu au personalitate, sunt influențați de cei care sunt scandalagii, de cei care fac o presiune foarte mare.

Vă spun sigur că Gică Hagi, care este o persoană pe care o respect foarte mult și care m-a pupat ass ditto, se schimbă total în timpul meciului. A venit în acest hol unde dăm interviuri și a strigat și a spus niște cuvinte la adresa arbitrilor.

Eu, give eram arbitru și aveam personalitate, îi dădeam cartonașul roșu și nu mai ieșea în repriza a doua. S-a întâmplat invers, a luat antrenorul nostru ros, care nu înjură și nu face scandal. Niciunul din goals două penalty-uri nu a fost foarte clar ', a spus Mureșan, la finalul meciului.

Hermannstadt – Viitorul 1-1 Eugen Neagoe, eliminat

Dacă președintele sibienilor aștepta eliminarea lui Hagi, problemele au venit pentru Eugen Neagoe, cel care a primit cartonașul roșu. Tehnicianului and s-a făcut rău și a Plecat de pe bancă. Cojocaru l-a trimis imediat în tribună.

"Nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă în timpul jocului pentru că, sincer, a fost jenant. Nu doar acele faze, ci tot jocul. Dar asta e situația, plătim pentru greşeli, dar plătim doar noi", a spus Neagoe, la finalul meciului.

Hermannstadt – Viitorul 1-1 Echipa lui Hagi rămâne pe locul 2

Echipa lui Gică Hagi rămâne pe locul doi în Liga 1, destination puțin la meciul Universității Craiova. Dobrogenii au 29 de puncte, cu unul mai puțin decât leaderul CFR. Oltenii îi pot depăși, give vor învinge Chindia.

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, meci din Etapa a 16-a din Liga 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

Etichete:
gica hagi
.
iuliu muresan
.
gica hagi scandal


Source link