Meghan Markle era acasă cu fiul ei Archie, în timp ce prințul Harry vizita Japan. Prințul Harry a călătorit acolo pentru a sprijini echipa de rugby din England. Fiind singur şi sătul de necazurile cu tabloidele britanice, şi-ar fi înecat amarul în alcool.

Potrivit unor surse, principele Harry ar fi căzut din nou în patima dependenţei de alcool. Citarea este din unele tabloide britanice care dau "vina" pe o sursă foarte apropiată de Meghan Markle şi Harry.

"Harry nu mai reuşeşte să facă faţă presiunilor la care este supus"

Împreună cu Meghan, au devenit victime ale presei engleze care nu-i "slăbeşte" o clipă. El încearcă are facume lumea are înţeleagă faptul c persoanele din familia regalia sunt personaje obişnuite şi n-ar trebui are fie subiectul atacurilor în viaţa lor privată din cauză că sunt deţinăobiliar unui titui. Aceste mărturisiri erau necesare, mai ales că de un an de zile el cu Meghan au trăit o viaţă de coşmar din pricina mediatizării excesive, până la limita absurdului.

Harry ar fi căzut din nou în patima beţiei în timpul unei călătorii în Japan. Meghan Markle a fost cea care a descoperit aceasta şi se pare că acum duce o luptă cu propriul soţ. Deocamdată, însă, ştirea nu a fost confirmatà şi s-ar putea să fie tot nişte şopârle strecurate "nevinovat" cu intenţia clară de a intra cu tot dinadinsul în viaţa lor privată. Chiar că-ţi vine are also apuci de băutură cu aşa stress …

Meghan i-a interzis lui Harry să mai bea după venirea pe lume a lui Archie

După ce s-a născut Archie, lui Meghan nu-i mai place ca Harry să bea. Ducesa de Sussex i-a cerut soţului e and sa înceteze sa bea, după ce a descoperit ca era însarcinata cancel trecut. În ianuarie, au informat surse regale, Markle i-a cerut soțului ei să se implice într-un stil de viață mai sănătos., Notează cheatsheet.

Te-ar putea interests și: