Monday , August 10 2020
Home / romania / "Joker", filmul cu goals mai mari încasări din istorie: ce venituri impresionante a generat

"Joker", filmul cu goals mai mari încasări din istorie: ce venituri impresionante a generat"Joker" a devenit cel mai important film de categorie "R" din istorie, cu goals mai mari încasări din istorie, la nivel internaţional generând venituri care au atins vineri, 25 octombrie, 788.1 milioane de dolari, relatează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Potrivit Hollywood Reporter, lungmetrajul a totalizat încasări de 258,6 milioane de dolari în America de Nord şi 529,5 milioane de dolari în cinematografele din restul ţărilor în care a rulat.

Conform estimărilor, încasările ar putea ajunge la aproape 900 de milioane de dolari la nivel mondial până vineri, 1 noiembrie, sau sâmbătă, 2 noiembrie.

Precedentul record înregistrat de about the producer of cinematographic din category c "R" a fost stabilit de filmul cu supereroi "Deadpool 2", care a generat încasări de 785 milioane de dolari la nivel internaţional în 2018.

Filmele de categorie "R" sunt interzise persoanelor cu vârsta sub 17 ani neînsoţite de un adult.

Arthur Fleck este un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe masurate ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

Dacă apreciezi acest articol, these așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Source link