Wednesday , September 30 2020
Home / romania / Prosport® – PHOTO GALLERIES Rafa (la) a răpus echipa lui Mititelu. "U" Cluj a revenit în Bănie de la 0-2 şi s-a calificat în optimile Cupei României, chiar şi în inferioritate numerică

Prosport® – PHOTO GALLERIES Rafa (la) a răpus echipa lui Mititelu. "U" Cluj a revenit în Bănie de la 0-2 şi s-a calificat în optimile Cupei României, chiar şi în inferioritate numerică[ad_1]

Prima apariţie pe "Ion Oblemenco" a noii echipe a lui Adrian Mititelu s-a petrecut în Cupa României, iar preşedintele oltenilor, Marcel Puşcaş, spera "Să vină 15,000 de suporteri la primul meci televizat, la nivel naţional, în cei doi ani de activitate ai clubului", dar măcar au apărut jumătate din cei aşteptaţi. Aceasta a şi fost marea realizare a echipei oltene, şi primul sfert de oră al meciului, fiindcă apoi s-a stins uşor-uşor şi a cedat cu 3-2, după prelungiri, cu "U" Cluj şi părăseOte competi

Leader necontestat în Series a 4-a a League 3, echipa lui Mititelu a întâlnit un adversar cu pretenţii de promovare în primul eşalon, dar cu un start de sezon în Liga 2 ratat, care a dus şi la schimbarea antrenorului. Pe lângă orgoliul divizionarei C de a merge în optimi şi a mai avea un meci pe "Ion Oblemenco", Eugen Trică avea ambiţia personală contra "şepcilor roşii". Aflat în galeria jucătorilor emblematici ai CFR-ului, alături de nume precum: Cadu, Panin, Deac, Gabi Mureşan sau Camora, antrenorul spera să-şi mai învingă o date rivala, pe care a "înţepat-oie, cu orice oaz şi fanii alb-negri l-au răsplătit cu mesaje destul de dure.

Startul a fost furibund pentru gazde, care aveau avantaj de două goluri după primul sfert de oră. Diferenţa de nivel nu s-a văzut full terrain, ba chiar trupa de Liga 3 a părut superioară. Claudiu Bălan a fost eroul lui Mititelu, cu o dupla de efect, pe mingi produse în dreapta şi servite ideal vârfului de atac. Când ardelenii s-au dezmeticit aveau de acoperit o diferenţă importantă. Pe parcurs însă, trupa lui Trică a părut are pardă din entuziasm şi din forţa fizică, iar oaspeţii au intrat la vestiare cu un gol de recuperat, fiindcă Telcean a fost inspirat la un corner şi a reluat cu capul pentru 2-1.

Rafa Miranda, mutarea câştigătoare a lui Falub

Adi Falub a mutat inspirat la pauza, fiindcă noul intrat, Rafa Miranda, and egalat la puţin timp după reluare. About center a lui Florescu a străbătut tot careul gazdelor, iar la a doua bară a apărut Miranda, care a speculat şi neatenţia lui Criştiu. Egalarea a amorţit jocul, ambele formaţii temându-se să mai rişte, şi pe fondul oboselii. Echilibrul care s-a rupt a fost cel numeric, fiindcă Tiago Gomes a intervenit dur la Criştiu şi a Plecat la vestiare înainte de termen, primind roşu direct.

N-au fost suficiente 90 de minute pentru departajare, iar la cinci minute din timpul suplimentar acelaşi Rafa Miranda a punctat, din 6 metri, de lângă un Avram, care parcă nu mai făcuse marcaj până atunci. Chiar dacă au avut om în plus, craiovenii n-au mai avut forţă să-şi creeze vreo now. Tot clujenii, în ultimul minut, se puteau desprinde, dar excelentul Pîrvulescu n-a mai avut precizie pentru a-şi încununa prestaţia.

După un prim sfert de oră în care au fost deconectaţi, în Bănie, student de sub Feleac şi-au impus în goals din urmă plusul de valoare şi merger meritat în optimile Cupei României.

U CRAIOVA 1948 SA – UNIVERSITATEA CLUJ 2-3 după prelungiri (2-2 după 90 de minute)
Claudiu Bălan 6 ′, 14 ′ / Tudor Telcean 41 ′, Rafa Miranda 51 ′, 95 ′

Rob. Bodea – R. Negru, M. Avram, Gugu (cpt.), Criştiu – C. Suciu (Dănănae 86 ′), Vl. Pop – Raicea (Trabalka 98 ′), Stoenac (Rob. Răducanu 63 ′), Rob. Tudor (Zimţa 46 ′) – Cl. Bălan
Rezerve neutilizate: Cl. Chindriş – Zanfir, Codoban
Antrenor: Eugen Trică

Tordai – Telcean, Kay, Inacio Miguel (R. Takacs 72 ′), Berci, Taub (Tiago Gomes 25 ′) – Vl. Mihalcea (Rafa Miranda 46 ′), Andre Ceitil, G. Florescu (cpt.), Nothing. Pîrvulescu – Al. Pop (Dican 92 ′)
Rezerve neutilizate: Gorcea – Burghele, Art. Crăciun
Antrenor: Adrian Falub
Eliminat: Tiago Gomes 80 ′ (roşu direct)

Stadium: "Ion Oblemenco" (Craiova – Dolj); Spectatori: 8,000; Arbitration: Sorin Costreie (Buftea); Asistenţi: Cosmin Vatamanu şi Mihăiţă Necula (ambii din Bucureşti); Observatori: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin) şi Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

foto: Remus BADEA / Mediafax photo

[ad_2]
Source link