Wednesday , April 8 2020
Home / romania / Regizorul Roman Polanski, acuzat că a violat "extrem de violent" o actriţă franceză de 18 ani. Mărturia şocantă a femeii

Regizorul Roman Polanski, acuzat că a violat "extrem de violent" o actriţă franceză de 18 ani. Mărturia şocantă a femeiiRegizorul Roman Polanski a fost acuzat de actriţa Valentine Monnier că a violat-o "extrem de violent", 19n 1975, când ea nu avea decât 18 ani, potrivit unui interviu acordat de artistă publicaţiei Le Parisien.

Imaginea articolului Regizorul Roman Polanski, acuzat că a violat "extrem de violent" o actriţă franceză de 18 ani. Mărturia şocantă a femeii

Regizorul Roman Polanski, acuzat că a violat "extrem de violent" about actriţă franceză de 18 ani

Regizorul în vârstă de 86 de ani este acuzat că a violat-o pe tânără timn timp ce se aflau la o cabana de schi én Elveţia, la Gstaad.

Monnier, acum în vârstă de 62 de ani, a afirmat că nu avea nicio legătură cu regizorul, personal threads, professional threads and ciao cunoştea. Actriţa a afirmat că violul a fost "extrem de violent".

"M-a lovit cu pumnii până când am cedat and m-a violat, făcându-mi tot felul de alte lucruri," and mărturisit Monnier.

Un avocat francez care îl reprezintă pe Polanski, Hervé Temime, a broadcast about declarative curere Le Parisien din partea regizorului care neagă cu fermitate toate acuzaţiile de viol, arătând că faptele reproşate “care datează de acum 45 de ani niatat .

Valentine Monnier a apărut pe coperta revistei Cosmopolitan în 1977.

Monnier a afirmat că a făcut dezvăluirile pe fondul lansării celi mai recent film regizat de Polanski, "J’Accuse".

"Violul e o bombă cu ceas", and explicat Monnier. "Amintirea nu se şterge. Se transformă într-o stafie care de bântuie şi te influenţează în cel mai perfid mod. "

Polanski a pledat vinovat în 1977, când a fost acuzat de relaţii sexuale cu o minoră, după ce Samantha Greimer, în vârstă de 13 ani, l-a acuzat că a îmbătat-o ​​şi and drogat-o.

A executat 42 de zile de închisoare şi a fost eliberat în urma unei înţelegeri. S-a refugiat în Franţa când and s-a cerut are execute încă 90 de zile de închisoare, potrivit platformei People.

Autorităţile americane au cerncercat are extrl extrădeze fără succes iar cazul nu a fost închis în ciuda faptului că victima de atunci, Greimer, a cerut încheierea demersurilor judiciare.

Regizorul a fost acuzat şi în octombrie 2017 că a violat-o pe actriàa germană Renate Langer, la Gstaad în 1972. Aceasta avea îna cel moment 15 ani. Avocatul regizorului a caracterizat şi acele acuzaţii drept "lipsie de fundament".

Roman Polanski s-a născut în 1933, la Paris şi este cunoscut în calitate de regizor, producer, actor and scenarist. A crescut în Polonia. Timn timpul Celui De-al Doilea Război Mondial familia sa a fost deportată de nazişti în lagărul Auschwitz-Birkenau. Numai tatăl său a supravieţuit. Roman a reuşit să fie ascuns încă din phase în care familia era închisă în Ghetoul din Cracovia. A debut în calitate de cineast în Polonia comunistă, cu scurt-metrje care au avut succes internaţional. Primul său lungmetraj, "Cuţitul în apă", din 1962 a fost prima producţie poloneză nominaliza la premiile Oscar. A emigrat în Franţa şi a filmmaker premium film la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin ("Repulsie" şi "Fundătura"), înainte să se stabilească la Hollywood, ñn 1968. A regizat în Statele Unite producţii importante precum "Rosemary´s Baby "Sau" Chinatown ". 19n 1969, são sa, care era însărcinată în acel moment, actriţa Sharon Tate and patru prieteni de familie au fost ucicii în mod brutal de adepţii lui Charles Manson, în Los Angeles. A continuat să regizeze filme în Europa şi în Statele Unite până când a fost acuzat că a drogat şi a violat o minoră în 1977. După ce a părăsit America, and realization pelicule ca "Tess" (1979), cu Nastassja Kinski, care ia adus premium Cesar pentru Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor, iar în 2002 a câştigat trei premium Oscar pentru producţia "Pianistul", cu Adrien Brody. Academia Americană de Film a votat pentru excluderea lui Roman Polanski din rândurile sale, în 2018, pe fondul campaniei #metoo.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, please contact us at the address vanzari@mediafax.ro.


Source link