Sunday , March 29 2020
Home / romania / S-a aflat rolul lui Alexandru Tudor la FCSB! Dezvăluirea lui Vintilă! "Ne ajută foarte mult cu asta!"

S-a aflat rolul lui Alexandru Tudor la FCSB! Dezvăluirea lui Vintilă! "Ne ajută foarte mult cu asta!"  • Bayern Munchen – Borussia Dortmund (sâmbătă, 19:30, Digi Sport 2)

  • Botoșani – FCSB (sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1)

S-a aflat rolul lui Alexandru Tudor la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor, Bogdan Vintilă, susține că fostul arbitru participă intens la antrenamentele susținute de Tănase și compania. Acesta poartă discuții cu jucătorii și încercă să-i educe în spiritul fair-play-ului, center ca aceștia să nu mai primească u cartonșe.

Pe lângă discuțiile pe care le poartă cu jucătorii, Tudor a fost rugat de Vintilă are arbitreze și jocurile școală pe care tehnicianul FCSB le face la antrenamente.

"Alexandru Tudor este partea din club în acest moment. Nu știu ce înțelegeți prin mâna dreaptă. E un prieten bun de-ai mei. Domnul Tudor e un om simplu, normal, care poate e neînțeles de multă lume.

Așa cum există un preparator fizic, un antrenor secund care se ocupă de pregătirea Tereului, unul care se ocupă de conducerea pregătirii, am considerat că este bun și un fost arbitru care să educe jucătorii în spiritul fair-play-ului. Să ne spună cum s facem s n n mai luúm cartonașe galbene atât de ușor.

Ajută foarte mult, asistă la antrenamente, poartă discuții cu jucătorii. Am decis ca el să arbitreze toate meciurile pe care le disputăm între noi"And spus Vintilă într-o conferință de presă.

Gigi Becali: Tudor e numărul 1 în clubul meu

Gigi Becali susține că Alexadru Tudor este omul cel mai important din club. Patronul i-a făcut cadou o mașină în valoare de 100,000 de euro lui "Brad Pitt", pe care acesta i-a returnat-o.

"Tudor este numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e numărul 1, nu e thread MM, thread Vintilă, thread … Tudor e numărul 1, că la mine cine are rugăciunea, ăla e numărul 1. Tudor e ceva special.

Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, ​​Real Madrid, Manchester City and Manchester United. O s jucăm acolo cât de curând s and o să-i s", Spunea Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

48 de ani are Alexandru Tudor.

Etichete:
alexandru tudor
.
Bogdan Vintila
.
fcsb
.
rol tudor


Source link