Sunday , April 5 2020
Home / romania / Samsung Galaxy S11 va sosi în 5 variante şi vom avea models cu ecran mai mare, plus bottom bracket 5G

Samsung Galaxy S11 va sosi în 5 variante şi vom avea models cu ecran mai mare, plus bottom bracket 5GÎncă o zi şi încă o round de scăpări legate de Samsung Galaxy S11, de această data unele ce aduc în discuţie nu mai puţin de 5 variante de telephone. S-a vorbit mult în ultima vreme despre camerele lui S11, cu extra hype când a apărut în discuţie senzorul de 108 megapixeli. Acum avem noi de la detail Evan Blass.

Se pare că Samsung and decis are pregătească 5 variante de Galaxy S11 center 2020. La ultima verificare se zvonea un debut pe 18 februarie. Samsung Galaxy S11 + va fi flagship-ul central şi va avea bottom bracket 5G ca tillare standard, fără o versiune separată. Nu se ştie sigur câte camere va avea la bord, dar aflăm că ar include un gigantic ecran de 6.9 inch, curbat pe margini.

Samsung Galaxy S11 va sosi în 5 variante şi vom avea models cu ecran mai mare, plus bottom bracket 5G

Ca ideas, Samsung Galaxy S10 5G ajungea la 6.7 inch în diagonală. He has received a phone call, he has a model Xperia 1 and Xperia 5 pentru a putea ajunge la aşa twillie mare. Au apărut şi zvonuri despre suport pentru refresh rate de 90 sau 120 Hz. Cât despre Samsung Galaxy S11, el va fi disponibil într-o variantă 4G şi una 5G. Aici ecranul este de 6.7 inch şi marginile sunt iar curbate.

Samsung Galaxy S11e este şi el în cărţi, urmând a concura cu iPhone 11 ca premier and mărime. Aici se trece totuşi la o diagonală mai mare, aa că de la 5.8 inch-ul lui S10e se ajunge la 6.2 inch sau 6.4 inch (nu e sigur încă). Plusn plus, give S10e avea ecran plat, S11e vine cu unul curbat. My surprinde are aflu că şi acest model mai accesibil va avea o variantă 4G şi una 5G.

Se discută acum intern şi despre lansarea doar a modelelor 5G pe pieiętele care au deja rejaele funcţionale, păstrându-le pe goals 4G unde serviciile 5G nu sunt destncă destul de răspândite. Ultn ultima săptămână am aflat că Samsung vrea are aducă un "Space Zoom" pe noile telefoane, trecând la zoom optic 5X probabil. Am aflat şi ce capacitate ar putea avea battery lui Samsung Galaxy S11 + şi anume un impresionant 5000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile give folosești cuponul: QUICK202


Source link