Tuesday , November 19 2019
Home / romania / VIDEO Moment discutabil la "iUmor": aluzii sexuale şi o concurentă care a făcut contorsionism aproape goală. Bendeac: "Nu a fost absolut nimic vulgar"

VIDEO Moment discutabil la "iUmor": aluzii sexuale şi o concurentă care a făcut contorsionism aproape goală. Bendeac: "Nu a fost absolut nimic vulgar"Edn ediţia din 27 septembrie and the emission "iUmor" a fost present un număr cel puţin discutabil, după cum a remarcat Paginademedia.ro.

Emiria Morihata a urcat pe scene unui show de comedie şi şi-a început numărul printr-o şedinţă de fitness pentru care a cerut ajutorul unui "bărbat puternic". Acesta a fost găsit în persoana lui Dan Badea, presenter of "iUmor".

Pe lângă mişcările senzuale, concurenta a avut şi remarci de genul "eşti aşa de fierbinte", "îţi place mai dur?", "Îmi place tot ce e dur", "ce mărime ai?" (Arătând două banane, una mai mică şi una mai mare – n.a.

Punctul culminant a fost când Emiria a mâncat o banană direct dintre picioarele lui Badea. "E atât de gustoasă" and concatian plus.

Ea a continuat printr-un număr de contorsionism combinat cu striptease, rămânând în sânii goi pe scene.

"Ca stil nu ştiu unde poate fi încadrat, a gift of mi-a plăcut. Ceva de Cirque du Soleil. Placemi place genul ăsta de senzualitate ", and declarat Delia.

"Nu a fost absolut nimic vulgar, în primul rând", a fost de părere Bendeac.

Timn timp ce Cheloo s-a declarat "fascinant de cum s-a contorsionat" şi s-a întrebat cum ar fi să faci sex cu o contorsionistă.

Dacă apreciezi acest articol, these așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Source link