Monday , January 18 2021

A two-day battery, great photos and a powerful chip, all with huge savings: here is Nokia 3.4Today, when we are going through a very demanding time, similar to a coronary virus pandemic, we often have it we need a cell phone that we can rely on and we know that they will not let us down during demanding processes, and afford it all for less than 200 euros.

Business HMD Global recently introduced Nokia 3.4 which left us with a strong impression of a powerful device that has the right relationship price and quality.

Nokia 3.4 offers significant performance enhancements with the Qualcomm Snapdragon 460 mobile platform which gives more power to get the most out of your phone.

Nokia 3.4

Foto: Žarko Radovančev

Prelep HD+ ekran dijagonale od 6.39 inča sa otvorom za prednju kameru doprineće da u svakom momentu uživate u prikazu i gledanju vaših omiljenih videa, bilo da su to filmovi i serije ili idoli sa društvenih mreža poput Fejsbuka i TikToka – za one nešto mlađe korisnike pametnih telefona.

Nokia 3.4

Foto: Žarko Radovančev

Na poleđini je okrugli kamera modul sa glavnim senzorom kamere od 13 megapiksela, širokouganom kamerom od 5 megapiskela, te senzorom za dubinu od 2 mpx. Veštačka inteligencija za obradu fotografija, portretni i noćni režim su podržani i možete očekivati zaista sjajne finalne rezutate.

Elegantan dizajn i izdržiljivi materijali sigurno će doprineti vrlo ugodnom i prijatnom “hvatu” samog telefona, odnosno Nokia 3.4 jako lepo leži u ruci.

Nokia 3.4

Foto: Žarko Radovančev

O dopunjavanju samog uređaja neće morati da razmišljate tokom dana, jer tu je baterija od 4.000 mAh, koja bi trebalo bez ikakvih problema da izdrži dva dana.

Nokia telefoni su drugu godinu zaredom proglašeni liderima kada je reč o softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, a kao evropski brend poštuju GDPR odredbe i skladište podatke u centru u Finskoj. Nokia telefoni su brend koji najbrže sprovodi bezbednosne ispravke i nudi do tri godine Android ažuriranja za svoje uređaje, kako bi korisnici uvek mogli da uživaju u poslednjim inovacijama.

Više informacija o samom uređaju možete pronaći na stranici www.nokia.com/phones/srl_rs/nokia-3-4

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Source link