Wednesday , November 20 2019
Home / slovenia / For director Uradneg, list of imenovali by Denis Strolig

For director Uradneg, list of imenovali by Denis Strolig
Photo: BoBo / Tina Kosec

Stroligo eve bil izbran med med osmimi kandidati, which they settle once and for all.

After navedbah supervise sveta družbe ima Stroligo izkušnje na področju strateških planiranj, poslovnih pogajanj, organizacij, reorganacij ter optimizacij delovnih procesov, pa tudi na področjih corporateativnega upravljanja in oblikovanja posreannija.

To junija letos je bil Stroligo član uprave SID – Prve kreditne zavarovalnice. Pred tem je je kot predsednik uprave vodil Merkur Zavarovalnico, bil član nadzornega sveta družbe Merkur Osiguranje BiH, član nadzornega sveta družbe Moja naložba, član sveta Slovenskega zavarovalnega združenja. Delal je tudi v Zavarovalnici Triglav, bil član uprave zavarovalnice Concordia, pokojninska zavarovalnica, poslovno pot pa je začel na Upravi za notranje zadeve Ljubljana.

Afera ob imenovanju

Uradni letter je novega direktorja finished after odmevni aferi – general secretary LMŠ-ja Brane Kralj naj bi politično pritiskal na prvo supervise the Uradnega list Ireno Prijović, I will give this for the director of the imenovala nekdanjega evropskega messenger Igorja Šoltes. Dogodek so pod drobnogled med second vzeli Slovenski državni holding, Komisija za preprečevanje korupcije in policija. Šoltes je kandidaturo za delovno mesto has died, you da "ne želi sodelovati v političnih igrah", Kralj pa ne bo več general secretary LMŠ-ja.


Source link