Wednesday , September 30 2020
Home / slovenia / Miran Rudan: »Takrato sta me slava in uspeh pokvarila«

Miran Rudan: »Takrato sta me slava in uspeh pokvarila«[ad_1]

Pevec Miran Rudan bought us, cover them pred dvajsetimi leti spremenil svoje življenjske navade in način razmišljanja.

Rudan

Osebni Arhiv

Član družine je tudi prikupen kosmatinec after the name Ari, samoyed bands.

Pevec Miran Rudan (54) pravi, da se zaveda, da je treba slediti času in biti moderen, saj le tako dobiva vedno novo mlado publications. In čeprav na svojih concertih ne izpusti skor nobene svoje največje uspešnice, the cat stood on the primer Laure ni več in Ko si na backgroundh, pravi, da se zadnje čase vendarle pojavlja nostalgija po te pesmih. »Ljudje me sprašujejo, zakaj ne zaigramo vedno vseh mojih največjih uspešnic – and teh se skozi let let it res res veliko,« I understand Miran, ki se izjemno veseli velike zabave DeeJay Time back In Time Halloween, on kateri bo sicer igral le pesmi iz devetdesetih in s preloma tisočletja.

Miran Rudan

M24

Miranova poškodba glave them all so huda, da se je moral znova naučiti brati in pisati, imel je tudi težave with ravnotežjem.

Še danes se opravičuje

Miran pravi, da ga je poškodba glave pred dvajsetimi leti, ki e bil posledica prometne nesreče, the incident is scooter, ossebnostno spremenila. »Pass the spremenim mnenje, če vidim, da se motim, včasih pa nisem bil takšen. Prej je bil Miran Rudan nevzdržen, bil je samovšečen, imel je velik ego. Lahko rečem, da sta me slava in uspeh pokvarila, in se še zdaj včasih komu opravičim, that sem bil v tistem času nesramen, « je iskren še vedno postavni pevec.

Miran Rudan in Nino

Osebni Arhiv

Starejši sin Nino that followed in the video behind the dog Ne joči (da srce ne poči), and jo them Miran zapel focus s Pop Design.

[ad_2]
Source link