Thursday , August 13 2020
Home / slovenia / Primer Huawei – with new processors ARM ne bo več težav

Primer Huawei – with new processors ARM ne bo več težavV najnovejši epizodi žajfnice z naslovom ZDA: Huawei eats britansko podjetje (with Japanese lastniki) ARM got ready, njihova intellectual lastnik vendarle nima than with Združeniimi Državami Amerike, z o.o. Vprašanje je seveda, ali se ZDA are tem strinjajo.

They wrote about sad pomok, so that they have a vomit sveta nenadoma opredelila American cat in Huaweiu odrekla sodelovanje. For vs primer, da se ne bi zamerila American oblast, so that Huawei decided to conspire podjetij, ki predstavljajo varnostno tveganje za Združene Države Amerike. Med njimi je bil tudi britanski ARM, ki (med second) razvija processors arhitekturo, ki jo uporabljajo vsi proizvajalci pametnih Telefonov in tablic (so-called Android cat Apple iOS). It is the processors arhitekturo uporablja tudi Huaweieva podružnica Hisilicon, ki razvija procesorje (SoC) Kirin.

Podjetje them sedajacačlo, give them poglobljena preiskava, ki so jo sprožili v podjetju, ugotovila, da so njihove procesorske arhitekture zagotovo britanskega porekla in ne ameriškega. This, will give to the students in the ZDA (California, Washington, Arizona, Texas, Massachusetts), who are bored and involved in the theory of prosecution, razvoju le te, menda ne igra vloge. It is quite a lot, because it will give ARM podjetje Huaewei spet začel podpirati pri uporabi arhitekture ARM v8-A in nadgradnji le te.

Težave Huaweia is so postale manjše, that vedno pa ostaja v veljavi ključna – podjetje na svojih telefonih ne sme in ne more uporabljati Googlovih servisov in applicacij, zaradi česar je njihov najnovejši telefoni Mate 30 (Pro) on prodajaj leski.

Naroči se na tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava


Source link