Tuesday , November 19 2019
Home / slovenia / SRHLJIVKA določila tekmeca SLOVENIJE v pariškem FINALU

SRHLJIVKA določila tekmeca SLOVENIJE v pariškem FINALUSlovenska bumpers representative on the evropskem prvenstvu v velikem final in Parizu pomerila s Srbijo, and them on the second semi-final tekmi premagala Francijo s 3: 2 (-23, 23, 21, -17, 7). Slovenija je bila na četrtkovem prfem polfinalnem dvoboju v Ljubljani boljša from Poljske s 3: 1 (23, -24, 22, 22).

Slovenski odbojkarji so they finished the final tekmece on letošnjem evropskem prvenstvu v Sloveniji, Belgiji, Francija in Nizozemskem. Za odličje najbolj žlahtnega leska se bodo pomerili s Srbi, k so na današnji second semifinal tekmi after the Hudu in marathon fights premagali Francoze.

Final tekma med Slovenijo in Srbijo se bo v nedeljo pričela ob 17.30, tekma za bronasto kolajno med Poljsko in Francijo pa on Saturday ob 18. uri.

Srbija je edina represented the 100-year-old izkupičkom on Letošnjem EP. In the purchase of the Brussel in Antwerp, there was a pet, then a premagala Nemčijo, Slovaško, Španijo, Belgijo in Avstrijo. They will cease to suffer from Češke, in the center from Ukrajine, danes in the center from Francije.


Source link