Wednesday , November 13 2019
Home / slovenia / Tudi igričarji na androidih so prišli na svoje

Tudi igričarji na androidih so prišli na svojeThen he eats Apple predstavil svojo naročniško storitev za igre, je praktično enako storitev uporabników androidov zagotovil tudi Google.

Ena od novosti letošnje velike Applove letne predstavitve novosti je tudi Apple Arcade – storitev, ki for a messenger corner 4.99 ameriškega dollarja (ok 4.50 evra) below neomejen access to bogatega nabora iger for a mobile naprave with operatisti sisti razvili (ali vsaj prilagodili) posebej for this namen.

Storitev, ki je že na voljo v 150 državah after vsem svetu, spodbujajo tudi s 30-dnevnim brezplačnim preizkusnym obobius.
iPhone 11, iPhone 11 ProDigisvetIs it possible? Nov iPhone, ki je boljši in cenejši od lanskega.
Komentarji:

18delitve:
twentyŠe preden so uporabniki androidov utegnili pomisliti, da so s tega vidika ostali prikrajšani, jim je Google postregel s praktično enako storitvijo – Google Play Pass. Še mesečna naročnina je enaka, a je med storitvama vendarle nekaj pomembnih razlik.

Ne samo igre, tudi applicacije

Google Play Pass ni omejen samo na igre, temveč zajema tudi applicacije. Google from razvijalcev sodelujočih iger in applicacij, ki lahko sodelujejo le na Googlovo povabilo, ne zahteva ekskluzivnosti, the cat is zahteva Apple for your Apple Arcade, and za tudi ne gives finančnih injekcij za razvoj vsebin.
Google PlayDigisvetVeč kot pol milijarde uporabnikov androidov ima razloge for skrb
Komentarji:

2delitve:
19Vse applicacije in igre, ki so del storitve Google Play Pass (nekaj več cat 350 jih je), so that from prej na voljo v trónici Google Play in bodo tudi v bodoče na voljo kot samostojni nakup. Ob aktivaciji storitve Google Play Pass pa se vse morebiti prej nameščene aplikacije spremenijo v brezoglasni način dela, aktivirajo pa se tudi vsi nakupi v praktaciji.

Ali because naročnina vabljivejša from nakupa?

The zagor storitve Google Play Pass jo Google for a set days ponuja brez plačila, novi naročników, ki se bodo prijavili v storitev v teh prvih desetih dneh, pa bodo prvo leto računali same 1.99 ameriškega dollarja (ok 1.80 evra) mesečno.
Igre in programi, ki so na voljo tudi prek corner of Google Play Pass, bodo v tržnici Play Store is marked with posbno znčko.


Igre in programi, ki so na voljo tudi prek corner of Google Play Pass, bodo v tržnici Play Store is marked with posbno znčko.
Photo: Matic Tomšič

It's velja za Združene države Amerike, which eats Google Play Pass for this teden, second after sveti pa bo, cat so redkobesedni pri Googlu, "kmalu".

Ni skrivnost, da ni ravno veliko uporabnikov, and bi on Google Play companions, they bought the program, it was praised to googlu upajo, it was the most popular model of pritegnili več aspanja (in seveda tudi več prihodkov). Posamezno turned out to be a little deli to pet družinskih članov, so they understood.


Source link