Thursday , August 13 2020
Home / slovenia / V živo: začelo se je, marathon preplavili Ljubljano!

V živo: začelo se je, marathon preplavili Ljubljano!V Ljubljani je vse pripravljeno za vrhunec 24. Ljubljanskega marathon. At razdalje 10, 21 and 42 kilometrov je prijavljenih 13.805 tekačev. Ob 8.30 o'clock they gave sweat uvodny preizkušnje – portfolio for 10 km. Udeležence čakajo visoke temperature, around 12 o'clock, close to the threshold of marathons in polmaratonci, the most close to 20 stop Celzija. Najhitrejša Slovenec in Slovenka na najdaljši razdalji bosta nova državna prvaka in the marathon.

Organizatorji, ki jih tako kot vodjo zdravniške službe Petra Radšl the most painful is the visoke temperature, so it was destroyed for positive water features on the route.

Prenos v živo:

After zagotovilih Gojka Zalokarja, direktorja Timinga Ljubljane in ljubljanskega marathon, so med okrespčevalnicami, ki so after pravilih postavljene vsakih pet kilometers, positive water forms with vodo and with hidrantov postavili še na vsaka dva in half a kilometer. Tekačem predlaga, most se raje ustavijo in spijejo nekaj vode, cat pa da so osredotočeni death at the result in hitenje proti cilju.

Tekači for 10 kilometers bodo startali ob 8.30, at 21 in 42 kilometers pa se bodo they stated ob 10.30. Only a few minutes ago, the paraplegics started for 21 kilometers.

Vse tekaške preizkušnje se bodo začele na Slovenski cesti med hotels Cubo in Uršulinsko cerkvijo, cilj pa because at Congress Congress.

Vremenska napoved for 24. Ljubljanski marathon on Planet TV:

Organizatorji si želijo record v female competitors, medtem ko je glede nabor tekačev v moki lanski record na varnem. Etiopijec Sisay Lemma Kasaye them 42-kilometer razdaljo pretekel v izjemnem času 2; 04: 58, close to hitra pa je bila tudi Kenijka Visiline Jepkesho, ki je s časom 2; 22: 58 postavila record v female competitors.

Kraljevska razdalja because štela tudi za državno prvenstvo.
PasicaMaraton

Glavni seasons test

A marsikoga bodo bolj kot rekordi elitnih tekačev priorali njihovi osebni. The Ljubljana marathon eats for a Slovenian marsikaterega tekača that vedno glavni test tekaške forme in glavni ciljasons.

At razdalje 10, 21 and 42 kilometrov je prijavljenih 13.805 tekačev. Največ jih because teklo on Polmaratonski razdalji (6.207 tekačev, from tega 3.767 moških).

The Proračun marathon is known by 1.4 million evrov, I also recommend them on voljo 230 evrov. V vsoto so reagrad všteti še stroški prevoza, štartnin, bivanja in tempo tekačev.

Maratonsko catch up with bomo from 8.20 on, I spremljali tudi on our site in Planet TV.


Source link