Wednesday , November 13 2019
Home / slovenia / Zapustila jo je, ker je šlo prehitro

Zapustila jo je, ker je šlo prehitroAmeriška zvezdnica Miley Cyrus ima zadnje čase zagotovo zelo pestro življenje. It is best to check the order status after gobe njeno, give it to the enemies of the tudi svoji najnovejši izbranki.

Miley Cyrus, ki se je avgusta letos ločila from Liam Hemsworth in se pred kratkim razšla s Kaitlynn Carter, katero je ljubimkala after razhodu s soprogom, eats trenutno male. Mnoge pa še vedno zanima, kaj je šlo narobe v njenih razmerjih.

I can make love with Kaitlynn, nekdanjo soprogo Brodyja Jennerja, presenetila – še posebej, ko je v javnost prišla fotografija njunega poljubljanja.

Toda kot je videti, je ljubezensko razmerje napredovalo prehitro. Vir z zzdzdnice most bisexual media, da pevka ni želela hiteti v novo zvezo: "Miley se je ves čas ločitve naslanjala na Kaitlynn, toda čutila je, will give a permanent preveč hiteli. Zato sklenila them, da konča njuno zvezo. Concord with njo je končana, Miley želi beati herself, "he added, he will give 26-year-old pevka nima želje po zvezah:"Miley ljubi svojo avtonomijo, je zelo svobodnega duha. Ni ji do prehitrega zapletanja v razmerja. Kljub razhodu with Liamom ji gre res good."

Miley Cyrus in Kaitlynn CarterPHOTO: Profimedia


Source link